Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 29-Oct-2009 03:38
Insyirah dengan Kek Hari jadi

Salam semua, apa khabar..harap2 tu semuanya dalam keadaan sejahtera hendaknya.
Sabtu lepas 25Okt Insyirah genap 5 tahun, tiada sambutan apa2 pun hari tu..ibu dia tak berkesempatan sebabnya...kakak dia masih ditahan di ward, akibat demam panas yang berlarutan...dengan temp. yang mencecah 40.....syukur sekarang dah sihat...dan dh pun keluar ward.


Pesakit melarang sama sekali gambarnya dienterprem dalam ni, jadinya kita letak gambar dalam ward tu jer, model kecik pun tak sudi nk begambar sebab tak der kek harijadi.....waduhhhhh2x merajuk pulak anak bongsu ni..... :-> :->


Isnin lepas dapat pulak surat dari Tadika, yang akan mengadakan majlis untuk meraikan pelajar tadika yang lahir pada bulan Oktober ......majlis pada 28 okt pagi. Pihak Tadika akan menyediakan sedikit jamuan ringan manakala kek pula B'day Girl/Boy la yang kena sediakan......aiseyyy camna ni, nk beli kat bakery dia tak mo sebab si kecik ni demand kemain kek B'day dia,... :->
spek lebih kurang cam ni lah
o nak kek besar (besar camna tak tau lah dia nak, apa2 pun ibu dia akan sediakan kek saiz standed jer pu)
o nak kaler pink
o nak ada bunga2
o wajib ada dora dengan boots.....

kemain lagi spek kek yang dia nak, bolehkah ibu dia buat? (almaklumlah kan ibu dia ni dah beberapa kali pi kelas2 mendeko kek ni, tapi hasilnya tak penah ada dan nampak pun :-D :-D ).

maka terhasil kek dengan gambar dora, kaler pink lagiiii :-> :->





hmmmm lulus dak...memang lah luluskan sebab untuk kek harijadi ni ibu dia hanya perlu membuat satu panggilan ke salah satu tokey kek berhampiran (ya hanya dengan hujung jari), maka dengan sedikit penerangan kek dah boleh diambil pada esok petangnya (selasa 27 Okt)...... sapa lagi yang saya hubungi kalau bukan Zana (http://zanazman.blogspot.com) sebab dia tinggal berdekatan jadi senang la sikit nak pergi ambil semua tu, jimat masa dan tenaga... :-D :-D . Terimakasih Zana kerana melepasi tahap piawaian yang ditetapkan B'day Girl. Kumbang dengan rama2 (gumpaste) tu dia dah kutip makan dulu mlm tu sampai tinggal serba seekor.

Nota untuk diri sendiri:
untuk pn. rahaniss lain kali cuba la buat sendiri ya, kata dah pernah beberapa pi kelas deko .... :-D :-D 8-) 8-)


Insyirah dengan sepupu dia Qistina - gambar tahun lepas.

kenangan masa melahirkan Insyirah....
o Ibu dia dah bercuti awal 2 minggu - dlm bulan puasa tahun 2004
o Sempat lagi pekena beriani kambing semasa kat wad semasa teman anak2 dan suami berbuka, keesokannya jam 3 pagi baru bersalin.....
o Paling berat , terpaksa tinggal puasa 24 hari- alhamdulillah lepas jer pantang terus mulakan berpuasa ganti.

© Pidgin Technologies Ltd. 2016